Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Hallberg-Rassy 36 MK2 Scandinavia

1 320 000 SEK
Hallberg-Rassy 36 MK2 Scandinavia
Year of production: 1995
Location: Gilleleje
Manufacturer: Hallberg-Rassy
Price  1 320 000 SEK / 128 230 EURO / 954 558 DKK

All Images Print Udrustningsliste Halberg-Rassy 36

SOLD

2018-08-27

Should you require more information in English regarding this object, please contact responsible agentMan er ikke i tvivl om kvaliteten, når vi tilbyder en Hallberg-Rassy 36. En Hallberg-Rassy behøver vi ofte ikke at beskrive. Den er kendt, elsket og eftertragtet. Denne 36 MKII er ingen undtagelse og båden bærer så tydeligt præg af at være elsket og passet. ALT er nænsomt passet og plejet og når den ikke er i vandet om sommeren står den trygt, varmt og beskyttet indendørs i hal. Et godt eksempel på bådens pleje er f.eks ejerens konsekvense servicering af motor. Ud over service får den får den udskiftet olie 2 gange i hver sejlsæson – hysterisk vil mange nok nok sige, men utvivlsomt godt for båden.

 

Hallberg Rassy 36 er bygget i samlet 602 både over en periode fra 1989-2003 og med erfaringerne fra MK 1, er MK 2 en opdatering, som blev bygget fra byggenr. 257 fra 1994. Her var tilført en indbygget badeplatform og en 30 cm bredere hæk, der bl.a. gav længere vandlinie, mere fart samt en meget større agterkahyt.

 

Rasine nr. 297 er i højeste udstyrsversion Scandinavia og blev fra start leveret med en meget lang udstyrslisten. Har båden manglet noget er dette blot blevet suppleret med, således at den på alle parametre fremstår som en komplet båd. Alt fremstår i fineste stand, fra teakdæk til motorrum. Udvendigt som indvendigt. Hallberg-Rassy materialevalget fortæller sin egen historie og forventningen til dette bekræftes når man træder om bord.

 

Båden er udstyret med et trygt og sikkert centercockpit foran agterdækket som hurtigt bliver et foretrukket sted til en Sundowner i de dertil monterede teaksæder. Under sejlads mærkes bådens sikre konstruktion og det klassiske vindspejl med forlænget sprayhood yder optimal beskyttelse. Herfra træder man via den ekstra brede HR trappe ned i kahytten med en stor hyggelig salon med langsgående køjer. Fra salon går man frem mod mellemgang der fordeler det gode toiletrum og forkahytten.

Agterom passeres det store kortbord hvor man sidder centralt og sikkert mens blue water cruising planeres. Agter en stor dejlig owners cabin.

 

At det er en little blue water yacht bekræftes af de mange stuverum der er overalt.

Hos Bådagent ser vi mange både, men vi fryder os over denne Hallberg-Rassy 36MKII Scandinavia som er en fornøjelse at skulle overdrage til en ny ejer.

 

https://www.hallberg-rassy.com/yachts/previous-models/hallberg-rassy-36/

Application Form


How much is 7+5?

More Hallberg-Rassy for sale
Hallberg-Rassy 39 MkII RESERVERAD, år 1997
Hallberg-Rassy 352 Scandinavia, år 1986
Hallberg-Rassy 34 RESERVERAD, år 1996
Hallberg-Rassy 342, år 2011
Hallberg-Rassy 39 , år 1994

More photos on Hallberg-Rassy 36 MK2 Scandinavia

Click to see larger image and comment.

Båtmäklare
9/12 -18 kl. 15:54
"Sista dygnet - ARC 2018"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+7?