Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Buy boat
Selling boat
Sold boats - references
Search-order
 
Terms of sale
 
Blogg
About Båtagent
News
Contact
 
Start

Dehler 41 DS

1 499 000 SEK
Dehler 41 DS
Year of production: 1998
Location: Rungsted Havn
Manufacturer: Dehler Yachts
Price  1 499 000 SEK / 145 619 EURO / 1 084 002 DKK

All Images Print Udrustningsliste Dehler 41DS

SOLD

2018-11-17

Should you require more information in English regarding this object, please contact responsible agentEn spændende og smuk båd som sejler skønt og med komfort som i en meget større båd. Allerede fra bestilling var den ekstraordinært udstyret med flere specialløsninger og i dag fremstår den yderligere opdateret og fuldkommen klar til Blue Water Cruising. Betegnelsen "cruisingbåd" får dog let en forkert klang i denne sammenhæng, for Dehler 41 DS er absolut ikke bygget til sindig sejlads, som denne betegnelse ofte dækker over. Dehler'en er tværtimod bygget og udrustet efter en standard, som let kan stille kræsne kapsejlads-skippere tilfreds. Meget komplet sejlgarderobe med bl.a. Elvström Racing laminat sejl giver sejlads på meget højt niveau.

 

Dehler 41 DS er bygget i utrolig høj kvalitet Skrog og dæk er dyrt bygget med balsa og skum, plus indlæg af massive aluminiumsklodser overalt, hvor der senere skal bores huller, skæres gevind og placeres beslag. Og det mærkes, for trods alderen fremstår båden næsten upåvirket af tidens brug. Finishen er flot med omhyggelig udførelse af de originale detaljer og Dehler 41 DS giver en ejer glæde som få andre både med sine gode sejlegenskaber og store decks salon kabine.

 

Denne Dehler 41 DS fremstår på alla parametre meget flot. Straks man ser den ligger man mærke til hvor velpasset den er. Flot hvidt fribord med blå kontraststriber og et fuldlimet teakdæk i meget fin stand giver et smukt og eksklusivt udseende. Den er professionelt klargjort og det synes. Riggen har været afmonteret af professionel rigger i 2018 og al løbende rig er udskiftet med Marlow Dynema tovværk på nær skøder, der er i en mere velegnet polyesterversion. Al elektronik er opdateret til bl.a premium Raymarine produkter og det er svært at retfærdiggøre noget der skal udskiftes på båden. Den er færdig og klar! – se specifikationsliste.

 

Et stort velfungerende cockpit med fast klapbord og meget store kistebænke til al tænkeligt udstyr. Umiddelbart agter for ankerbrønd ligeledes en storbrønd der rummer plads Gennakker, Code-0 og ekstra fok således at der let kan skiftes sejl.

 

Om læ mødes man af en meget lys specialaptering som giver en oplevelse af lys og plads. I styrbord en meget stor hævet salon hvor man sidder med 360 graders udsyn. En kæmpe læder sofagruppe der ligeledes kan omdannes til en stor soveplads. Til bagbord en navigationsplads hvorfra man ligeledes kan styre båden via dobbeltinstallationen af Raymarine kortplotter og autopilot. Via et par trin kommer man ned til et stort velfungerende pantry med god arbejdsplads og masser af opbevaring. Alle bekvemmeligheder som varmt/koldt vand, køleskab, gaskomfur med ovn og derudover en mikrobølgeovn, gør det let at opretholde en høj levestandard.

Fremme i båden en stor owners cabin med separat indgang til stort toiletrum med vacumtoilet (med ferskvandsskyld) stor håndvask og mulighed for brusebad.

Agter en meget stor dobbeltkøje og gode skabe samt opbevaringsmuligheder. Overalt i båden masser af luft og god højde samt stuverum.

https://www.baadmagasinet.dk/sejlbadstest/nyheder/17921-dehler-41-ds
Application Form


How much is 7+7?

More photos on Dehler 41 DS

Click to see larger image and comment.

Båtmäklare
9/12 -18 kl. 15:54
"Sista dygnet - ARC 2018"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 2+7?